lauantai 23. marraskuuta 2013

The Day of the Doctor

Kuva: AP Photo/BBC
Tästä on kohistu jo kuukausia ja kohistaan varmasti vielä jatkossakin. Tänään se joka tapauksessa nähdään: Doctor Who:n 50-vuotisjuhlajakso. YLE TV2 klo 21:50. The Day of the Doctor. 75 minuutin ajaksi Time Lordin fanit kerääntyvät telkan eteen (ainakin) 75 maassa. Doctor Who on ilmiö ja salonkikelpoinenkin vielä. Sarjan tekijöitä ja näyttelijöitä pääsi Englannin kuninkaallisten vastaanotolle tällä viikolla. Pitkälle on Doctor Who matkannut.

11 näyttelijää on esittänyt Tohtoria näiden vuosikymmenten aikana. Ja vaikka sarja olikin tv:stä välillä yli 15 vuotta kestävällä tauolla (lukuunottomatta yhtä tv-elokuvaa sinä aikana), niin vanhat fanit eivät unohtaneet sitä, ja kun sarja jälleen alkoi 2005, Tohtori kumppaneineen saavutti uusia faneja ja on ollut maailmanlaajuisesti suositumpi kuin koskaan.

Tänään, vanhat ja uudet, yhtälailla viihdyttävää iltaa kaikille.

8 kommenttia:

 1. Katsoin uutisia eilen, ja sarjan ympärillä oli hyvä tunnelma, minulta tämä sarja on mennyt kyllä kokonaan ohi, en ole koskaan katsonut minuuttiakaan, varmasti pitäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika täällä. Joskus vuosia sitten Doktor Who taisi tulla Yleltä ja taisin jotain osaa katsoa. Jonkinsortin camp/scifi-pläjäys. Ei valitettavasti iskenyt.

   Poista
 2. Innolla odotan! Olen juuri samaan aikaan menossa elokuviin, pahus! Mutta onneksi sen voi myöhemmin katsoa Yle Areenalta.

  VastaaPoista
 3. Hurraa! Onnenpäivä! En voi oikeasti uskoa sitä, että Yle on niin mahtava, että saadaan oikeasti tämä spesiaali heti ruutuun. I love Yle! Minä voin oikeastaan nimetä Doctor Whon kaikkien aikojen lempisarjakseni. Voit siis varmasti kuvitella innostukseni määrää! Ja ihana David Tennat - the best Doctor ever! - tänään kuvioissa, jei! Tykkään kyllä Matt Smithistäkin paljon, mutta David on sydämeni valittu. =D

  VastaaPoista
 4. Ainakin yksi "classic Whon" näyttelijöistä on myös möläyttänyt olevansa mukana, eikä BBC ole suoraan kieltänyt tätä. :) Jee! Olisipa jo ilta! Hain jo herkkuja evääksi, ja huushollin toinen Whovian, 3-vuotias poikani, on jo pitkin päivää varmistellut, että onhan tänään nyt varmasti Tohtori-päivä ja saahan hän huomenna sitten katsoa uuden jakson. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tiesin tuosta lipsahduksesta, niin oli se silti sykähdyttävää nähdä Baker. Ja Peter Capaldin silmät. Hienoja vastauksia ja yksityiskohtia jaksossa.

   Poista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...