tiistai 1. maaliskuuta 2011

Lukulistalla 3/2011


Maaliskuu on ihan satunnaisten lukumieltymysten armoilla. Olen toki päättänyt, että heti kun Patrick Rothfussin The Wise Man's Fear postiluukkuun kolahtaa, niin se siirtyy lukulistalleni. Odottelen kirjaa saapuvaksi lähipäivinä (edit heti perään: tuli jo tänään! :)). Le Guinin Maanpakolaisten planeetta ja Swainstonin Aika on lahjoista suurin eivät sitten ilmestyneet kustantajiltaan helmikuussa (murr!), eikä aavistustakaan tällä hetkellä milloin ilmestyvät, kun kustantajat eivät päivitä jälleenmyyjille tai edes kotisivuilleen tietoa.

Hyviä uutisia. Olen saanut luettua McDonaldin The Dervish Housea toistasataa sivua eteenpäin viime kuussa. Ei, en ole saanut sitä loppuun, mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa (alan kuulostaa GRRM:ltä). Tämä lukutahtini ei suinkaan tarkoita, että kirja on huono. Se vaan vaatii enemmän kuin moni muu kirja, vähän samaan tyyliin nimistönsä puolesta kuin Metro 2033.

Oikeasti hyviä uutisia! Scott Lynchin uusimman haastattelun (Extras-välilehdellä) perusteella The Republic of Thieves on kuulemma valmis ja julkaistaan tänä vuonna. Hieno homma.

Päivitys 2.3.: Kustantajilta suoraan saadun tiedon mukaan Le Guinin Maanpakolaisten planeetta ilmestyy 8.3. painosta ja Swainstonin Aika on lahjoista suurin -kirjan julkaisu on siirtynyt syksyyn, eli ilmestyy lokakuussa 2011. Le Guin on tässä kuussa lukulistalla.

1 kommentti:

 1. Vuodatuksesta kopioidut kommentit:

  Jasca kirjoitti 01.03.2011 - 18:03
  Mistä bongasit tuon Lynchin haastattelun? Mahtava uutinen!

  Raija kirjoitti 01.03.2011 - 18:11
  Unohdin näköjään linkin, lisään sen tekstiin. Lynchin kustantajan sivulla on haastattelu, jossa Scott puhuu vuolaasti (audio). Klikkaa kohdasta Extras:
  http://www.orionbooks.co.uk/books/the-republic-of-thieves-hardback

  Toivottavasti marraskuu 2011 pitää, eikä siirry enää myöhemmäksi.

  Jasca kirjoitti 02.03.2011 - 06:56
  Mielenkiintoinen tuo haastattelu. Kyllä se The Republic of Thieves vain kannatti sittenkin ennakkotilata...

  *happy dance*

  Raija kirjoitti 02.03.2011 - 11:31
  Haastattelu on hyvä merkki siitä, että Lynch yrittää tosissaan aktivoitua ja tuntuu innostuneelta kirjoittamisen suhteen edelleen. Mutta ongelmat eivät ole ohi.

  Tsekkasin juuri onko minulla ennakkotilaus TRoTista vielä voimassa, ja onhan se: tilasin kirjan syyskuussa 2008. Tämä odottelu on niin mukavaa :))

  VastaaPoista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...