keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Starkit, Lannisterit ja Baratheonit sekä Targaryenit


Viime päivinä lukutahtia on hidastanut kovin HBO:n harrastama huikea Game of Thrones -mainostaminen. Joka päivä tuntuu tulevan jotain uutta liittyen tv-sarjaan. Tänään mm. neljä uutta mainosposteria ja kaksi uutta videota.

Sarjan suvut esittelevät videot ovat erinomaista katseltavaa, vaikka en olekaan ehtinyt analysoimaan kaikkea mitä on nähtävillä. Puhukoon liikkuva kuva puolestaan, ja ne jotka eivät vielä ole Tulen ja jään laulu -sarjaa lukeneet, on aika aloittaa ensimmäinen kirja A Game of Thrones, tai Valtaistuinpeli, jos haluaa lukea suomeksi. Uskon tv-sarjan olevan upea kokemus sekin, mutta kirja on aina kirja.

Starkin suku

Lannisterin suku

Baratheonin suku

Toivottavasti tällainen esittelyvideo tulee saataville vielä Targaryenistakin. Daenerys-posterin "I do not have a gentle heart" sykähdyttää! Ja katsokaa mitä hänellä on sylissä... wheee! Enää 117 päivää ja risat A Dance with Dragonsiin!

                                                                Talvi on tulossa!

Päivitys: Ja pikaisesti toive toteutettiin. Targaryenien suku:


1 kommentti:

 1. Vuodatuksesta kopioidut kommentit:

  booksy kirjoitti 16.03.2011 - 15:02
  *grinning madly*
  kiva että keräät näitä videoita tänne!

  Jossu kirjoitti 16.03.2011 - 17:55
  Sait mut todella innostumaan tästä sarjasta! Martinin Valtaistuinpeli on kyllä ollut jonkin aikaa lukulistallani, joten lienee aika lainata ja lukea se :)

  Raija kirjoitti 16.03.2011 - 18:14
  Jossu: Erittäin suositeltava ajatus :) Eikä kannata säikähtää runsasta hahmomäärää, joka kirjassa esiintyy. Kyllä ne hahmot paikkansa löytää.

  Melkein kadehdin, että joillain on eka kirjan eka lukukerta vielä edessä. Onneksi meille "veteraaneillekin" on tulossa pian uutta materiaalia.

  VastaaPoista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...