torstai 30. kesäkuuta 2011

A Dance with Dragons on täällä!


Tämä kirjoitus ei sisällä juonipaljastuksia George R.R. Martinin A Dance with Dragonsista. Luonnollisestikaan. Mutta et varmaan uskonutkaan minun aikovan spoilata.

Saksan Amazon pisti vahingossa A Dance with Dragonsin hetkeksi myyntiin maanantaina, pari viikkoa ennen virallista julkistamispäivää. Olin niiden onnekkaiden joukossa, jotka ehtivät tilata kirjan silloin, ja joiden tilaus lähti vielä liikkeelle. Niinpä minulla on nyt käsissäni uunituore kirja. Kuusi vuotta kestänyt odotus on ohi!

A Dance with Dragons on melkoinen möhkäle. Kansipaperin kohopainatus on upea! En ole vielä avannut kirjaa, en edes karttoja katsonut. Mutta kohta aion hautautua Tulen ja jään laulu -maailman yli tuhannen sivun syvyyksiin seuraavaksi pariksi viikoksi. Luen kirjaa hitaasti ja hartaasti. Varmuuden vuoksi otin nenäliinapaketin viereen. Ja jos ette kuule minusta täällä blogissa mitään vähään aikaan, niin tiedätte mistä se johtuu.


1 kommentti:

 1. Vuodatuksesta kopioidut kommentit:

  MinnaKristiina kirjoitti 30.06.2011 - 13:26
  Kääk! Arvaa, ollaanko täällä kateellisia - positiivisesti, kylläkin ;))

  Itse laitoin juuri tilauksen cdon.comin kautta. Saapi nähdä, milloin paketti kolahtaa kotiin. Jouduin peruuttamaan aikaisemman tilaukseni suomalainen.comista, kun sieltä tuli viesti, että painos on loppu, eikä uutta painospäivämäärä ole vielä saatavilla. Häh? Arvaa, ottiko aivoon...

  booksy kirjoitti 30.06.2011 - 13:55
  Onnittelut! Vähänkö mahtavaa... olen kateellinen mutta sinulle jos kenellekään tuo kuuluu osua :-D Odottelen vuoroani, kai se amazonkin sen parin viikon kuluttua lähettää...

  Jasca kirjoitti 30.06.2011 - 13:55
  Minulla oli HIEMAN leipoa kiinni kun kuulin tuosta Amazon.de:n kämmistä - koska itse tilasin kirjan Bookdepository:sta. :P

  Antoisia lukuhetkiä joka tapauksessa. :)

  Rauno K kirjoitti 30.06.2011 - 14:04
  Onnittelut =) Toivottavasti kirja on kaikkea mitä odotit ja enemmänkin.

  marjis kirjoitti 30.06.2011 - 16:45
  Oi, mahtavaa! Kansi näyttää upealta. Olin tosi iloinen puolestasi, kun huomasin, että olit saamassa kirjan etuajassa itsellesi. Nautinnollisia lukuhetkiä! :)

  Liina kirjoitti 01.07.2011 - 11:38
  oi onnea :D sulle jos kenelle tuon soikin tulevan etuajassa :)

  Raija kirjoitti 01.07.2011 - 13:42
  Olette kaikki hyvin ystävällisiä. Kiitos! :)

  Tuuli kirjoitti 01.07.2011 - 15:14
  Se on siis todellakin valmis ihan oikeasti. Njaaah, mä odottelen suomennosta, joten ihan heti en pääsekkään lukemaan. Hyviä lukuhetkiä sulle kuiten :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...