torstai 6. toukokuuta 2010

Hugo-paketti ladattuna


Sain Hugo-pakettini, joka sisältää kaikki ehdokkaina olevat teokset, lehdet, grafiikat ym. Täytyy sanoa, että tuhti paketti on perehdyttäväksi ja samalla hemmetin hienoa, että se vaiva on nähty, että on yleensäkin mahdollista tutustua kaikkiin ehdokkaisiin. Mukana on kirjoja, joita en muuten välttämättä ottaisi ensikädessä luettavaksi, mutta näinpä sitä pääsee avartamaan lukumaailmaansa. Ladatessani paketin sisältöä tunsin olevani kuin lapsi karkkikaupassa.

Hugo-paketti tekee muutoksia tai ainakin lisäyksiä tämän kuun lukulistaani. Onneksi on kuitenkin heinäkuun loppuun asti aikaa lueskella.

Ostin juuri e-readerin, joten nyt sähköisten kirjojen lukeminen helpottuu. Enää ei tarvitse istua tietokoneen ääressä lukemassa. Hugo-ehdokkaat saavat olla uuden lukulaitteen oppimateriaalinani.

Lisäys: Sähköisen kirjan lukulaitteestani täällä.

1 kommentti:

 1. Vuodatuksesta kopioidut kommentit:

  Rauno K kirjoitti 08.05.2010 - 17:23
  Olen kuullut, että monet lukulaitteista ovat kömpelöitä ja tekniikaltaan puutteellisia. Toivottavasti kerrot käyttökokemuksistasi. Minkämerkkisen lukulaitteen olet ostanut?

  Raija kirjoitti 08.05.2010 - 17:50
  Enköhän minä jotain kokemuksia raapusta. Ostin Sonyn Pocket Readerin. Se ei ole testeissä ollut käsittääkseni paras mahdollinen, mutta katsotaan.

  Anonyymi kirjoitti 27.06.2010 - 15:04
  Oletko huomannut, että Hugo reader paketti on päivitetty?
  Nyt on saatavilla muutakin kuin PDF-versiot kirjoista ja novelleista, eli lukulaitteen käyttö on selvästi mukavampaa.

  Raija kirjoitti 27.06.2010 - 15:37
  Jep,ovat lähettäneet päivityksestä sähköpostia pariinkiin kertaan ja Twitterissäkin ilmoittaneet. pdf:t ovat osoittautuneet todellakin harmittavan epämiellyttäviksi lukulaitteen kannalta.

  VastaaPoista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...