lauantai 11. helmikuuta 2017

Ystävänpäivän lukumaraton 2017 - päivittyvä kooste

On jälleen Ystävänpäivän lukumaratonin aika. Tänä vuonna Ystävänpäivä sijoittuu arkeen, eikä se näin töissäkäyvälle oikein sovi maratoniin, joten onneksi on mahdollisuus toteuttaa lukupyrähdys jo nyt viikonloppuna. Tänä vuonna lukumaratonia emännöi Tuntematon lukija -blogi ja säännöt on perinteiset 24 tuntia lukemista, sisältäen tauot ja luettu sivumäärä ja luetut teokset ylös.


Tämä on minun päivittyvä maratonpostaus ja maraton alkaa nyt! Suunnitelmien mukaan keskityn ehkä pelkästään kotimaiseen luettavaan tällä kertaan, mutta katsotaan miltä tuntuu matkan varrella.

11.2. klo 15:00 Aloitan Johanna Sinisalon Auringon ydin -kirjalla. Jonottamassa on Juha Jyrkäksen Ouramoinen.


klo 17:42 Luettuna 90 sivua. Lukemisen alku ei käynnistynyt niin sujuvasti kuin toivoin, mutta Sinisalon teos tempasi kyllä mukaansa edetessään. Jatkan.

klo 19:22 Vaikka olen vasta puolessa välissä Sinisalon kirjaa, tiedän nimeäväni tämän omaksi Hugo-ehdokkaaksi. 

klo 20:13 Chilipitoinen iltaruoka syöty. Jatkan.

klo 22:49 Auringon ydin yhä menossa. Loppu häämöttää.

12.2. klo 00:30 Auringon ydin on luettuna. Sivuja kertynyt yhteensä 340. Kannatti käyttää aikaa tähän tekstiin. Jatkan Ouramoisella.

klo 02:42 Ouramoinen luettu. Sivumäärä yhteensä tähän mennessä 500. Siirryn hetkeksi kesken olevan teoksen pariin eli jatkan Gene Wolfen The Castle of the Otterin lukemista alkaen sivulta 19.


klo 05:22 The Castle of the Otter valmis. Luettuja sivuja 594. Jatkan Sofia Samatarin The Winged Histories -kirjaa sivulta 60 alkaen.

klo 09:13 Otin pienet nokoset. Sitä ennen sivuja ehti kertyä 25 lisää eli luettujen määrä tällä hetkellä 619. Jatkan Samatarilla.

klo 10:31 The Winged Histories eteni 33 sivua. Kokonaissivumäärä   652. Koska keskittymiskyky hieman heikkenee väsymyksen myötä, siirryn takaisin suomenkieliseen tekstiin ja Francis  Marion Crawfordin Ajattomat aaveet -novellien pariin.

klo 12:21 Kalmon hymy ja Kirkuva kallo -novellit luettu. Vetäviä kauhujuttuja 50 sivun verran (702 yhteensä luettuna). Jatkan.


klo 15:00 Mies yli laidan!, Sillä veressä on elämänvoima ja Ylävuode -novellit luettu ja Paratiisin lähteillä -novelli aloitettu. Yhteensä lukumaratonin saldo on 773 sivua.

Luetut teokset:
Johanna Sinisalo: Auringon ydin
Juha Jyrkäs: Ouramoinen
Gene Wolfe: The Castle of the Otter (osa)
Sofia Samatar: The Winged Histories (osa)
Francis Marion Crawford: Ajattomat aaveet (osa)

Meni aika rutiinilla tämä lukumaraton, mutta lukeminen kannattaa aina, ja yhteisöllinen maraton antaa hyvän hetken keskittyä siihen. Kesällä varmaankin seuraava hubailu.

4 kommenttia:

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...