torstai 6. kesäkuuta 2013

Kotimaisten kirjailijoiden ekirjojen kesäkuu

iPadissani odottaa 17 kotimaisen kirjailijan ekirjaa. Tämän otsikon piti olla kesäkuun 1. päivän blogikirjoitukseni otsikko, mutta eipähän sitten ollutkaan. En ole ehtinyt aloittaa yhtäkään suunnittelemistani kirjoista ja luvun alla kesken oleva ulkolaisen kirjailijan kirjakaan ei tunnu etenevän, mikä ei johdu kirjan laadusta, vaan omasta keskittymiskyvyttömyydestäni (vapaa-ajan lukemiseen).

Mutta peliä ei ole vielä menetetty, kesäkuu on vasta alussa ja sen jälkeen on vielä heinä, elo, syys, loka, marras ja joulukuu, vaikka eivät rimmaakaan yhtä kivasti kesäkuun lailla teemaan. Luen suomalaisia kirjailijoita ehkäpä liian harvoin ja varovaisesti, mutta nyt ajattelin hieman kohottaa profiilia sen suhteen. Ehkä en ihan sillä aikataululla kuin ensin ajattelin, mutta kuitenkin. Ja lukulista valikoituu pääosin sen mukaisesti keneltä ja mitä on julkaistu ekirjana. Olen lainannut kirjastosta lisäksi pari kirjaa, joita ei ollut saatavilla sähköisenä versiona. Olkoot ne poikkeuksia.

2 kommenttia:

 1. Suunnitelmasi kuulostaa hyvältä...

  Koitan itsekin ottaa siitä käyttöön tuon "kesäkuu on vasta alussa ja sen jälkeen on vielä heinä, elo, syys, loka, marras ja joulukuu" -osion. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko asennoitua, että kohta eletään joulukuuta. Toukokuukin katosi silmää räpäyttäessä. En ymmärrä. Haluisin olla timelord (paikka olisi kuulemma kohta auki taas).

   Poista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...