sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Tulossa ennakkoarvio Spellwrightista


Olen tässä kuussa saanut luettua kaikki aikomani kirjat ja muutaman niiden lisäksikin. Tammikuun viimeinen viikko vierähtää Blake Charltonin Spellwrightin parissa. Spellwright julkaistaan virallisesti maaliskuussa, mutta sain kirjasta sähköisen arvostelukappaleen ennakkoon kirjailijan ystävällisellä avustuksella, siitäkin huolimatta, että arvostelen kirjan suomeksi. Kiva juttu! Nähtäväksi jää mitä pidän kirjasta, kunhan pääsen aloittamaan sen lukemisen.


1 kommentti:

 1. Vuodatuksesta kopioidut kommentit:

  Miljatsi kirjoitti 26.01.2010 - 08:05
  Vaikuttaa kiinnostavalta kirjalta. Mielenkiintoista lukea mitä pidät siitä.

  Raija kirjoitti 26.01.2010 - 09:24
  Saan varmaankin viikonloppuna kirjoitettua arvioni kirjasta näillä näkymin. Ebook-version lukeminen on vaan hieman hitaampaa kuin perinteisen paperiversion.

  Raija kirjoitti 30.01.2010 - 19:23
  Arvio venyy ensi viikolle. Ei auta, puuhastelua riittää.

  Rauno K kirjoitti 10.02.2010 - 12:00
  Miten tämä ennakkokappaleiden arvosteltavaksi saaminen toimii? Kuulutko jollekin listalle ja saako näistä maksun?

  Raija kirjoitti 10.02.2010 - 12:21
  En kuulu millekään listalle. Kustannusyhtiöillä saattaa sellaisia ollakin ja he lähettävät ennakkoarvosteltavaksi kopioita bloggaajille, mutta en halua ryhtyä siihen puuhaan. Spellwrightin sain, kun Charlton kysyi Twitterissä olisiko halukkaita arvioimaan kirjan etukäteen ja vastasin siihen myöntävästi, tehden selväksi, että minun arvosteluni on suomenkielinen (ei laajaa kansainvälistä lukijakuntaa :)).

  Bloggaajat eivät yleensä saa arvosteluista maksua. Spellwright on ainoa kirja, jonka olen saanut ilmaiseksi ennakkoon luettavaksi, kaikki muut arvostelemani kirjat olen ostanut itse. Haluan pitää sen myös tällä tasolla. Esim. Tad Williamsin seuraavaa kirjaa on tarjottu arvosteltavaksi, mutta jään mielummin odottamaan kunnes se on julkaistu ihan oikeasti.

  Tosin, jos joku tarjoaa minulle tulevaa A Dance with Dragonsia ennakkoarvosteltavaksi, niin otan sen mielelläni vastaan :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...