tiistai 17. kesäkuuta 2014

Mukana kesälukumaratonissa

Logo: M. Carole
Blogistanian yhteinen kesälukumaraton III lähestyy ja tällä kertaa päätin itsekin osallistua mukaan ensimmäistä kertaa, vaikka epäilen olevani kaikkea muuta kuin maratonlukijatyyppiä. Niinpä asenteeni tempausta kohtaan on rennon innostunut. En ole vielä päättänyt luenko koko 24 tunnin ajan yhtä kirjaa eli tänään ilmestyvää Rogues-antologiaa (832 s.), vai yritänkö vähentää kirjahyllyssäni olevia vielä lukemattomien kirjojen määrää edes yhdellä. Sarjakuviakin olisi pilvin pimein tarjolla, joten voisin varsin hyvin täyttää koko ajan täysin sarjiksillakin. Muutama kiinnostava novellikokoelma olisi toisaalta oivallista korkata... Torstaihin mennessä pitää päättää, tällä hetkellä olen taipumassa ensimmäisen vaihtoehdon suuntaan.

Lisää tietoja ja mukana olevat blogit/lukijat voi tsekata Annamin Anna minun lukea enemmän -blogista. Vielä ehtii ilmoittautua tapahtumaan mukaan, eikä osallistuminen vaadi blogia. Säännöt ovat hyvin joustavat, sillä eiköhän tarkoitus ole nauttia lukemisesta omien voimavarojen puitteissa.

5 kommenttia:

 1. Lukemisen suunnittelu on melkein puolet lukumaratonin ilosta, kirjapinoja kun on niin kiva koota. Torstaina tavataan kirjojen äärellä!

  VastaaPoista
 2. Tiiliskivi-antologia kuulostaa kyllä kiinnostavalta maraton-kirjalta. Minä ajattelin vetää sarjakuvilla tällä kertaa...

  VastaaPoista
 3. Elina, kirjapinot ovat kivoja, niitä on vain niin monta, että on välillä vaikea valita. Joka tapauksessa torstaina on varmasti luettavaa :)

  hdcanis, kiinnostava on, kunnes vastaan tulee novelli kirjailijalta, joka ei oikeasti kiinnosta. Se on minun ongelmani antologioiden suhteen. Tällä hetkellä olen kallellaan sekaluvun puoleen, novelleja ja sarjakuvia. Ehdin vielä huomennakin muuttaa mieltä.

  VastaaPoista
 4. Kivaa että olet mukana! Minäkin päätin eilen illalla, että lähden jengiin lievistä logistisista ongelmista huolimatta... Aion tempaista lukemalla yhden taloustieteellisen tiiliskiven tällä kertaa. :-) Tai no, jos pää kestää. Pitää varata jotain kevyttä vaihtoehdoksi jos aivot alkavat ylikuumeta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä varmaan nukkuisin hyvin sinun tiiliskiven kanssa ;) Hienoa, että olet mukana myös. Meitä on jo nelisenkymmentä.

   Poista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...