lauantai 16. helmikuuta 2019

Ystävänpäivän lukumaraton 2019


Ystävänpäivän lukumaraton laajennetulla aikataululla on jälleen täällä. Tällä kertaa vetäjänä on Kirjaimia-blogi, jonka sivulta voi vilkaista tarkemmat säännöt. Minä aloittelen omaa maratoniani kohtapuoliin. Perinteiseen tapaan luen 24 tuntia sekalaista kirjallisuutta rennolla otteella sen minkä jaksan. Sivusaldo selviää lopussa.

Eli aloitan nyt lauantaina klo 18 ja huomenna sunnuntaina lopetan samaan aikaan. Tässä on vielä 10 minuuttia aikaa etsiä sopivaa luettavaa. Päivitän alle maratonin edistymisestä ja Twitteristäkin jokunen päivitys varmaan löytyy.

Klo 18:00

Aloitan lukumaratonin Uinuvien kirjojen kaupungilla, joka on ollut pitkään hyllyssä odottamassa lukuvuoroaan.

Klo 03:00 Kirjan teksti on sinänsä helppoa luettavaa, mutta ihan en ole päässyt lukurytmiin. 60 sivua tähän mennessä luettuna.

6:30 Vaihdoin sarjakuvaan ja aloitin Rämeen olennon 4. kirjan. Luettuna yhteensä 185 sivua.

11:00 Sain Rämeen olennon 4 luettua ja kertymä siitä 215 sivua. Palaan takaisin Uinuvien kirjojen kaupunkiin.

12:25 Uinuvien kirjojen kaupunki on ollut tähän mennessä erinomainen lukukokemus. Houkuttelee lukemaan kahvilaan. Ongelma on vain, etten pysty keskittymään lukemiseen vilkkailla paikoilla. Kahvi olisi kyllä paikallaan.

16:00 Kävin kuitenkin sitten kahvilassa ja jonkin verran sain kirjaakin luettua. Menossa sivulla 146.
Pari tuntia maratonia jäljellä.

18:00 Lukumaraton on päättynyt. Luin Uinuvien kirjojen kaupunkia 158 sivua. Siihen lisättynä Alan Mooren Rämeen olennon 4. kirjan 215 sivua, loppusaldoksi tuli 373 sivua.

Rento lukumaraton, jäi hyvä fiilis.

2 kommenttia:

  1. Lukuiloa maratonille! Tuo Moersin kirja on minullakin lukulistalla, joten onpa kiva kuulla, mitä siitä pidät. Olen lukenut Moersilta vain kirjan Hurja matka halki yön, ja se on jäänyt hienona kirjan mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ehtinyt maratonin aikana lukea Moersin kirjaa loppuun, mutta ehdottomasti aion lukea muutakin kirjailijalta tämän kokemuksen jälkeen.

      Poista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...