perjantai 4. tammikuuta 2019

Loppiaisen lukumaraton 2019 - päivittyvä postaus

Vuoden ensimmäinen yhteisöllinen lukumaraton sijoittuu loppiaisviikonloppuun ja sen vetäjänä on Bibliofiilin päiväunia -blogin Mari. Ehdin jo yhden henkilökohtaisen lukumaratonin vetää vuoden alkajaisiksi, mutta koska myös tämä viikonloppu sopii lukemiselle, niin osallistunpa tähänkin. Mukaan mahtuu vielä. Säännöt on tutut vanhat, eli 24 tuntia lukemista ja tauot lasketaan mukaan.

Kuten aiemminkin, päivitän tähän postaukseen lyhyesti etenemistä. Jonkin verran myös Twitteriin, jota voi seurata esim. sivupalkin alaosasta, jonne twiittini on linkitetty. Olen valinnut joukon ekirjoja ennakkoon, kaikki rästilukemisia. Listalla mm. Martha Wellsia, JY Yangia, Annalee Newitzia ja Claire Northia. Nähtäväksi jää mitä heidän kirjoistaan ennätän lukea.


Aloitan lauantaina klo 00:05 Martha Wellsin Artificial Conditionilla, joka on Murderbot Diaries -sarjan toinen osa.

Klo 00:05. Nyt alkaa.

Klo 3:12 Artificial Condition on luettu, sivuja ekirjassa oli pienoisromaanimittaisesti 129. Piti hyvin otteessaan reilut kolme tuntia.

Silmiä hieman väsyttää, mutta aloitan joka tapauksessa JY Yangin The Black Tides of Heavenin.

Klo 9:40 jälleen hereillä jatkamaan. Etenin kirjaa vajaa 50 sivua yöllä, mikä oli alkulämmittelyä tarinassa, joten siitä eteen päin nyt. Reilu 14 tuntia lukumaratonia jäljellä.

Klo 12:00 Maraton noin puolessa välissä. The Black Tides of Heavenia luettuna 118 sivua. On tauon paikka.


Klo13:45 The Black Tides of Heaven luettu kokonaisuudessaan, 163 sivua.


Seuraava pienoisromaani on Claire Northin The Serpent, The Gameshouse-sarjan eka osa.

Klo 15:30 17 % The Serpentistä luettu. Tarkistan sivumäärän myöhemmin, sillä Kindlessä sitä ei näe. Nyt pidän tauon ja käyn pelaamassa Pokemon Gon ex-raidin välillä. Hieman happihyppelyä samalla.

Klo 19:40 Lukuvauhti on hidastunut, sillä väsymys painaa. Olen jossain 60 sivun paikkeilla menossa The Serpentiä. Hieman erikoinen teos. Vielä noin 4,5 tuntia maratonia jäljellä.

Klo 22:00. The Serpent luettu, 138 sivua. Olipahan kirja, josta ei heti tiedä mitä ajatella. Maratonia on vielä 2 tuntia jäljellä.


Aloitan Annalee Newitzin Autonomousin.


Klo 23:05 Uni painaa melkoisesti, joten lukeminen ei enää onnistu. Päätän siis tämän kertaisen lukumaratonin tuntia aiemmin. Ehdin lukea Autonomousia 19 sivua. Loppusaldoksi tuli 3 kokonaista pienoisromaania ja yhden kirjan aloitus, yhteensä 404 sivua.

Oli erinomainen lukumaraton kirjavalintojen suhteen. Niistä tarkempia mietteitä myöhemmin.

3 kommenttia:

 1. Mukavaa lukumaratonia sinulle! Minä lähden tästä nyt nukkumaan, mutta ilta kului rattoisasti klassikoiden parissa. Linna on aina ollut kotimme teki jo ennen kirjan puolta väliä vaikutuksen ja sen jälkeen innostuin vielä Runotytön pariin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kello on puoli 4 ja minä vielä porskuttelen. Katsotaan, missä vaiheessa nukahdan.

   Poista
 2. Kiva kuulla, että sinullakin ovat kirjavalinnat onnistuneet. Itse en muista yhtään maratonia, johon olisin valikoinut niin täydellisesti omaan makuuni sopivaa luettavaa kuin tähän loppiaisen maratonille.

  VastaaPoista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...