maanantai 12. syyskuuta 2011

50 Words for Snow

Aina silloin tällöin satunnaisesti olen upottanut blogiini musiikkivideoita, etenkin ikuisuussuosikiltani Kate Bushilta, ja teen sen tänään jälleen kerran. Kate Bush on hyödyntänyt kirjallisuutta omassa taiteessaan erittäin paljon, ja niin myös alle laittamassani kappaleessa The Sensual World, johon inspiraatio on tullut irlantilaisen James Joycen Odysseuksesta.

Kate Bush on tänään erityisesti mielessäni, koska marraskuun 21. päivä häneltä on tulossa - kuuden vuoden tauon jälkeen - kokonaan uutta musiikkia. Toki Kate ehti välillä tehdä Kultainen kompassi -elokuvaan Lyra-kappaleen neljä vuotta sitten, mutta albumillista uutta materiaalia on joutunut odottamaan pidempään. Aina ei voi olla edes varma julkaiseeko hän enää koskaan yhtään mitään.


50 Words for Snow kuulostaa upealta albumin nimeltä ja kansikin näyttää lumoavalta. Katen viime toukokuisen haastattelun mukaan hänen puutarhatöissään käyttämällä luujauholla on osansa albumin tunnelmassa. Jälleen kerran persoonallinen ote musiikin tekemiseen. Jännityksellä odotan mikä lopputulos on, vaikka täytyy sanoa, että olen lähes kritiikitön Kate Bushin tuotannolle. Minun korvaani kaikki on upeaa ja omaperäistä.

50 Words for Snow'n kappalelista (65 min.): Snowflake, Lake Tahoe, Misty, Wildman, Snowed in at Wheeled Street, 50 Words for Snow, Among Angels. Marraskuu, tervetuloa!

1 kommentti:

 1. Vuodatuksesta kopioidut kommentit:

  Ahmu kirjoitti 12.09.2011 - 15:50
  Hmmh, eikö Kate Bushin ole myös se Wuthering Heighs? Kirjateemaa niin ikään :)

  Raija kirjoitti 12.09.2011 - 16:07
  On, on! Hänen ensimmäinen hittisinglensä vuodelta 1978, jolloin minusta tuli hänen faninsa. Kate sai minut lukemaan Brontën Humisevan harjun, joka myös teki suuren vaikutuksen.

  Artsi kirjoitti 12.09.2011 - 16:12
  Tänään törmäsin ihan sattumalta Spotifyissa KB:n uusimpaan Director's Cut -lättyyn, ei kuulostanut yhtään pahalta. KB:lla on kyllä hienoja kasaribiisejä kuten Cloudbusting ja Running Up That Hill

  Raija kirjoitti 12.09.2011 - 16:31
  Ei Director's Cut hassumpi olekaan, tosin ei yhtään uutta biisiä, vain uusia versioita vanhoista. Mikä on tosin hienoa sekin, näin harvaan julkaisevalta artistilta.

  Rauno K kirjoitti 23.09.2011 - 13:18
  Tämäpä on hyvä uutinen. Uusi levy Kate Bushilta on aina tervetullut. Olen ollut yhtä kauan hänen ihailijansa kuin sinäkin =)

  VastaaPoista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...