perjantai 6. heinäkuuta 2012

Taikakirjaimet on muuttanut

Taikakirjaimet-blogi on muuttanut Bloggeriin. Syynä on Vuodatuksen toiminnalliset häiriöt, jotka joskus kestävät viikkokausia ja jopa kuukausia. Esimerkiksi juuri nyt en pääse omaan blogiini lainkaan, vaikka se näkyykin luettavana vaillinaisella layoutilla.

Kolmen ja puolen vuoden aikana kirjoitetut kirja-arviot ja muut jutut säilyvät Vuodatuksessa. En hävitä vanhaa blogia. Siirrän tekstit pikkuhiljaa myös tänne Bloggerin puolelle, mutta se on suhteellisen hidasta puuhaa.Nyt vain toivon, että entiset lukijani löytävät halutessaan myös tänne uuteen paikkaan. Vuodatukseen laitan muuttoilmoituksen kunhan taas pääsen muokkaamaan blogiani.

7 kommenttia:

 1. Teretulemast. Itse käytin silloin joskus > http://wordpress2blogger.appspot.com/ sotki kuitenkin tekstien ja kuvien asemoinnin ja edessä oli mukava korjausurakka, mutta kaikki kuitenkin siirtyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vuodatuksenkaan tekstien muotoilut eivät istu Bloggeriin. Kaikki muotoilut pitää ensin poistaa ja tehdä uudelleen ja kuvatkin ovat missä sattuu (Vuodatuksen levypalvelimelta niitä ei saa ulos kolmeen viikkoon). Mutta kyllä tämä tästä ja enkohän kotiudu. Onhan minulla ollut Blogger-tili käytössä jo reilu 7 v.

   Poista
 2. Tervetuloa minunkin puolestani! :-)

  VastaaPoista
 3. Espoon Fantasia on vaihtanut rss-fiidinsä uuden osoitteen!

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin! Onneksi löysin tänne :) - kiitos ilmoituksesi, tietysti.

  VastaaPoista
 5. Kiva kun tulit ja kiitos! Vähän on vielä tavarat sekaisin, mutta kyllä täällä jo asustaa.

  VastaaPoista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...