perjantai 1. maaliskuuta 2019

2018 Nebula, Ray Bradbury ja Andre Norton -palkintoehdokkaat

Science Fiction and Fantasy Writers of America (SFWA) on julkaissut 2018 Nebula-palkintojen ehdokkaat:

  • The Calculating Stars, Mary Robinette Kowal
  • The Poppy War, R.F. Kuang
  • Blackfish City, Sam J. Miller
  • Spinning Silver, Naomi Novik (arvostelu)
  • Witchmark, C.L. Polk
  • Trail of Lightning, Rebecca Roanhorse
  • Fire Ant, Jonathan P. Brazee
  • The Black God’s Drums, P. Djèlí Clark
  • The Tea Master and the Detective, Aliette de Bodard
  • Alice Payne Arrives, Kate Heartfield
  • Gods, Monsters, and the Lucky Peach, Kelly Robson
  • Artificial Condition, Martha Wells (arvostelu)
Pitkä novelli
  • The Only Harmless Great Thing, Brooke Bolander
  • “The Last Banquet of Temporal Confections”, Tina Connolly
  • “An Agent of Utopia”, Andy Duncan
  • “The Substance of My Lives, the Accidents of Our Births”, José Pablo Iriarte
  • “The Rule of Three”, Lawrence M. Schoen
  • “Messenger”, Yudhanjaya Wijeratne & R.R. Virdi
  • “Interview for the End of the World”, Rhett Bruno
  • “The Secret Lives of the Nine Negro Teeth of George Washington”, Phenderson Djèlí Clark
  • “Going Dark”, Richard Fox
  • “And Yet”, A.T. Greenblatt
  • “A Witch’s Guide to Escape: A Practical Compendium of Portal Fantasies”, Alix E. Harrow
  • “The Court Magician”, Sarah Pinsker
Ray Bradbury -palkinto draamamuotoiselle esitykselle
  • Black Panther
  • Dirty Computer
  • The Good Place: “Jeremy Bearimy”
  • Sorry to Bother You
  • Spider-Man: Into the Spider-Verse
  • A Quiet Place
Andre Norton -palkinto nuorille aikuisille suunnatulle science fictionille tai fantasialle
  • Children of Blood and Bone, Tomi Adeyemi
  • Aru Shah and the End of Time, Roshani Chokshi
  • A Light in the Dark, A.K. DuBoff
  • Tess of the Road, Rachel Hartman
  • Dread Nation, Justina Ireland
  • Peasprout Chen: Future Legend of Skate and Sword, Henry Lien
Eri kategorioitten voittajat julkistetaan 18.5.2019.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...