perjantai 6. heinäkuuta 2018

Blogistanian heinäkuun lukumaraton 2018 - päivittyvä

Unelmien aika -blogi johdattelee kirjojen ystäviä tällä kertaa heinäkuiseen lukumaratoniin. Koska maratonin voi aloittaa jo tänään, vaikka varsinainen maraton päivä on huomenna, niin käytän tilannetta hyväksi. Huomenna on Pokemon Go:n Articuno-päivä ja tiedän olevani raidaamassa kolme tuntia tuona aikana. Se on pois maratonista, mutta tauot lukemisessa on sallittuja.

Olen harvinaisen valmistautumaton tällä kertaa. Minulla on muutamia kirjoja kesken, joten jatkan fiiliksen mukaan niistä. Päivitän sivumääräkuulumisia harvakseltaan tähän blogitekstiin ja huomenillalla sitten lopullisen sivumäärän.


klo 20:00 

Aloitan maratonin klo 20:00 Hugh Howeyn Hiekalla. Olen lukenut ekirjaa ennestään sivulle 30, joten jatkuu siitä.

klo 00:45 Hidas aloitus. Olen päässyt vasta sivulle 74 ja väsymys vaatii nukkumista. Aamulla jatkuu.

klo 9:55 Hiekan lukeminen jatkuu.

klo 10:55 Sivuja on kertynyt 104. Nyt tulee PoGo-tauko, jonka jälkeen palaan maratoniin.

klo 16:10 Lukumaraton jatkuu.

klo 20:00 Lopetin lukumaratonin ennen määräaikaa. Ei ihan mennyt putkeen tällä kertaa kaiken muun toiminnan häiritessä, mutta sain luettua Hiekkaa eteenpäin 168 sivua, mikä on enemmän kuin mitä viime aikoina olen saanut yleensäkään luettua.

Pohdin, että vaikka pidän erityisesti ajatuksesta kollektiivisesta lukumaraton-tempauksesta, minulle tässä vaiheessa sopii ilmeisemminkin paremmin henkilökohtaiset lukumaratonit, jolloin voin päättää parhaiten sopivan ajankohdan. Pidin niitä keväällä useitakin, joten ehkä nyt myös kesällä.

2 kommenttia:

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...