sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Worldcon-uutisia ja tunnustuksia

Chicagon worldcon on parhaillaan menossa ja sieltä on kiirinyt mielenkiintoisia uutisia Twitterin välityksellä. Lontoo on vahvistettu vuoden 2014 Worldcon paikaksi ja conin kotisivut on avattu. Kunniavieraana sinne saapuu mm. Iain M. Banks ja Robin Hobb! Kyllä nyt tytteli hyppii innosta. Vihdoinkin mahdollisuus tavata yksi suosikkikirjailijoistani! Lonconin kunniavieraat esittelevät itsensä alla olevassa videossa.

Eikä siinä kaikki: Helsinki on tarjoutunut vuoden 2015 worldcon-ehdokaspaikaksi. Mahdollisuudet tulla valituksi eivät ole Lontoon jälkeen suuret. Amerikkalaiset haluavat conin varmaan takaisin omalle mantereelleen, mutta enpä voi muuta kuin kannattaa ajatusta. Teron Partial Recall -blogista voi lukea asiasta lisää kommentteineen. Myös tästä kirjoituksesta.


Ensi yönä aamuyöstä jaetaan Hugo-palkinnot ja tilaisuutta voi seurata livenä netin kautta jos jaksaa valvoa/herätä aikaisin. Palaan tuloksiin blogissani, kuten tavallista.****

Liina Sivukirjastosta ja Artsi Elämää ja aspartaamista ovat suoneet Taikakirjaimille Post-it-tunnustuksen sykähdyttävin sanoin. Kiitän. Fanitan kumpaakin blogia ja molemmat ovat ehdottomasti ansainneet omat tunnustuksensa. En pistä ahkerasti kiertänyttä tunnustusta enää eteenpäin toistamiseen, sen sijaan harrastan kiinnostuksen osoittamista käytännössä vierailemalla blogeissanne lukemassa juttujanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...