sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Game of Thrones jatkuu aprillipäivänä


Game of Thrones pääsi tällä viikolla vihdoin alkuun Suomen YLElläkin, mikä on hienoa. Minäkin katselen sarjaa jälleen kerran. Mutta itse asiassa odotan todellakin jo seuraavaa kautta ja sen HBO tarjoaa aprillipäivästä alkaen USA:ssa (meidän kellonaikaan on jo tietty seuraava päivä). Kakkoskauden alkuun on siis enää vain 11 viikkoa!

Canal+ lähetti ykköskauden vain kaksi ja puoli viikkoa USAsta jäljessä ja on nytkin lupaillut ennen ensi-iltapäivämäärän julkistamista esittävänsä sarjaa toukokuusta alkaen. Jos tahti pidetään samana ja esityspäivä keskiviikkona, niin saatamme nähdä 2. kauden aloituksen Suomessa jo 18. huhtikuuta. Canal+ varmaan ilmoittelee pian todellisesta aloituspäivästä, mutta niin tai näin... kakkoskauteen ei ole enää kauaa ja mitä kaikkea onkaan odotettavissa!!! Jos A Clash of Kings/Kuninkaiden koitos on jo luettuna, mutta muistikuvia tarvii hieman verestää, Kuninkaiden koitoksen lukujen tapahtumalyhennelmät auttanevat asiassa. Jos kirjaa ei ole tullut vielä luettua, nyt on hyvä aika aloittaa.

Huom! Alla oleva kakkoskauden teaseri spoilaa ykköskautta.

1 kommentti:

 1. Vuodatuksesta kopioidut kommentit:

  Ahmu kirjoitti 15.01.2012 - 07:51
  Oih, oikein kylmät väreet meni selkää pitkin tuota katsoessa. Minulla on toinen kirja vielä kesken, mutta hyvässä vauhdissa.

  Jossu kirjoitti 15.01.2012 - 12:42
  Mahtavaa! Minäkin odotan tuota toista kautta ihan täpinöissäni. :)

  Booksy kirjoitti 15.01.2012 - 12:43
  Tää on kyllä kova, millään en henno Canal +:aa hankkia... Täytyy toivoa, että Yle on taas yhtä nopeasti asialla!

  Artsi kirjoitti 16.01.2012 - 19:20
  Spottasin saman trailerin. Oli kyllä hyvä muistutus eli tiiliskivi aka A Clash of Kings lähti lukuun.

  Raija kirjoitti 17.01.2012 - 04:02
  Aaah, kirjan ensimmäinen lukukerta... melkeinpä kadehdin teitä Ahmu ja Artsi!

  Tv-sarjan kakkoskaudella on käsittääkseni joitain tapahtumia myös siirtolohkareesta aka A Storm of Swordsista, jota pidetään aika pitkälle sarjan parhaana kirjana. Huhut kertovat, että tv-sarjan kolmos-neloskaudetkin olisivat jo todennäköisesti tulossa.

  Tessa kirjoitti 18.01.2012 - 06:04
  Oi jee :). Kuten aikaisemmin oli jo puhetta, niin minulla on nyt vähän ristiriitainen suhde näihin kirjoihin: Eka on vielä kesken, ei siksi että en siitä pitäisi, vaan koska kun olen nähnyt ekan tuotantokauden, minulla ei ole mikään kiire saada tietää mitä tapahtuu. Luen kyllä varmasti kaikki kirjat, mutta odotan silti sarjaa vielä enemmän. Tämä on nyt tätä hämmästyttävää "sarja tasoissa kirjan kanssa" -meininkiä. Jotenkin tuntuu, että en osaa kuvitella henkilöitä kirjassa yhtä eläväisiksi kuin he sarjassa olivat, vähän kuin en Taru sormusten herrasta -kirjaa lukiessa osannut kuvitella maisemia niin hienoiksi kuin ne elokuvissa olivat :D. Eli joo, ongelmatpa täälläkin :).

  Esa kirjoitti 22.01.2012 - 18:34
  On kyllä erinomainen sarja. 3 kertaa katsonut läpikotaisian ensimmäisen kauden ja lukemattomia kertoja erikseen yksittäisiä kohtauksia. Erityisesti näyttelysuoritukset ja tekninen toteutus sekä hyvin suunniteltu GoTin maailma tekee tästä eeppisen. HBO:n paras tähän mennessä!
  http://w11.zetaboards.com/talvivaara/index/

  VastaaPoista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...