perjantai 30. syyskuuta 2022

Halloween-lukuhaaste

Huomenna alkaa lokakuu ja ajattelin lähteä mukaan Yöpöydän kirjat -blogin järjestämään jo perinteikkääksi muodostuneeseen Halloween-lukuhaasteeseen. Haaste kestää koko lokakuun ja sen aikana luetaan pelottavaa, yliluonnollista, murhia, jännitystä tai mikä kenenkin mielestä Halloween-teemaan soveltuu.

Olen joitain kirjoja koonnut ennakkoon lukulistalle, mutta menen pitkälti fiiliksen mukaan. Tänä vuonna ilmestyneistä teoksista ehdolla ovat luettavaksi mm. Peilimaa, Hämärän periltä, Kivinen taivas, Yö kuuluu meille, Syntykeho, Epätie, Elokuussa minä kuolen, Vaikka kaikki päättyisi ja Uhripuu. Lovecraftiakin löytyy hyllystä vielä paljon lukematta, ehkä innostun niihin.

Twitterissä päivitän lukemisiani hashtagillä #halloweenlukuhaaste. Blogissa teen vähintään koosteen kuun lopussa siitä mitä oikeasti tuli luettua.

1 kommentti:

  1. Jännityksellä jään odottamaan mitä sinä ja muut haasteeseen osallistuvat tulevat lukemaan kuukauden aikana - ja kuinka paljon lukulista tulee kasvamaan! Mainitsemistasi olen lukenut Elokuussa minä kuolen ja käsitin, että sille olisi jatkoakin tulossa. Kiehtova maailma ainakin siinä esiteltiin.

    VastaaPoista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...