sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Kahdeksan vee

Viime vuonna jäi maagisen luvun (7) synttärit kakuttamatta, mutta tänä vuonna varmistin, ettei Taikakirjaimien 8-vuotissynttärit jää juhlimatta. Niin ne vuodet vierii. Jos minulta olisi joulukuussa 2008 kysytty uskonko kirjoittavani blogia vielä 8 vuoden kuluttua, olisin saattanut epäillä. Mutta niin siinä on käynyt, että blogista tuli tärkeimmän harrastukseni ulostuontikanava, ja nyt olen seestynyt ajatukseen, että mikäpä tässä on ilman paineita kirjoittaa jokunen sana niistä kirjoista, jotka lukulistoilleni eksyy. 

Tämä vuosi on ollut Potterversumin vuosi. Se on näkynyt blogissani, luettujen ja katseltujen arvioinnin muodossa. Niinpä perinteinen virtuaalikakkukin on Potter-maailmasta, tosin valmistaja on mumbailainen leipuri.

Kuva julkaistu omistajan luvalla
Ja mikäpä sen parempaa kakunkaan muodossa kuin kirjat. Olen aina halunnut palavasti lukea Tylypahkan taikakoulun oppikirjoja, ja varsinkin Hogwarts, a History, jonka Hermione tuntee kannesta kanteen, olisi huippua saada käsiin. Valitettavasti J.K. Rowling ei sellaista taida kirjoittaa. Mutta en valita, sillä kaikkea muuta Rowling on luomastaan maailmasta tarjonnut ja 8-vuotias blogi ja vähän vanhempi bloggaaja kiittää! Virtuaalikakkuna nämä kirjat voi suorastaan ahmia.

Kiitos edelleen kaikille, jotka jaksatte vierailla blogissani vuosien jälkeenkin, ja tervetuloa uudetkin, sillä homma jatkuu.
 

10 kommenttia:

 1. Paljon onnea! Kahdeksanvuotias kirjablogi on kyllä upea asia nykymaailmassa. :) Blogissasi on mukavaa vierailla keräämässä lukuvinkkejä, kuulemassa erilaisista kirjallisuuspalkinnoista, jotka menisvät muutoin aivan ohitse ja vertailemassa ajatuksia tutuista teoksista, vaikka joka käynnillä en välttämättä jätäkään itsestäni merkkejä kommenttien muodossa. Toivon blogillesi monia vuosia lisää ja bloggaajalle upeaa tulevaa kirjavuotta!

  VastaaPoista
 2. Onnea! Kouluissa kahdeksanvuotiaat ovat yleensä jo oppineet lukemaan ihan kohtalaisen hyvin, joten ikä on mitä kunnioitettavin :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea kahdeksanvuotiaalle! Tokaluokkalaiset ovat mainioita tyyppejä: koulun säännöt ja koululaisen tavat osataan jo, mutta vielä on villiyttä ja kapinallisuuttakin ainakin tarpeen mukaan. Luku- ja bloggausiloa tuleviinkin vuosiin!

  VastaaPoista
 4. Erittäin paljon onnea! Kahdeksassa vuodessa blogiisi on kertynyt vakuuttava määrä tekstiä: tuhannen postauksen rajapyykki ylittynee ensi vuonna. Huh huh.

  VastaaPoista
 5. Onnea kahdeksasta vuodesta ja paljon lisävuosia. Hirmuisen kunnioitettava saavutus!

  VastaaPoista
 6. Onnea! Kahdeksan vuotta on kirjablogimaailmassa pitkä aika.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut kahdeksasta vuodesta, se on pitkä taipale. :)

  VastaaPoista
 8. Oikein paljon onnea! Upea saavutus! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos onnitteluista! Muistelen, että olin hyvin onnellinen 8-vuotias itse, sain varmasti monta kirjaa joululahjaksi. Ja sehän on melkein sama kuin synttärilahjat tällaiselle joulun lähellä syntyneelle. Joten, olen erityisen iloinen tästä lukemasta.

  VastaaPoista
 10. Onnittelut minultakin! Jostain syystä blogisi ei ole ollut lukulistallani, mutta lisäsin sen nyt sinne. Kumma juttu etten ollut sitä huomannut, vaikka silloin jokunen vuosi sitten sinulla oli se scifi-kirjallisuuden lukuhaaste, johon otin osaa.

  VastaaPoista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...