lauantai 22. elokuuta 2015

WORLDCON 2017 HELSINKIIN!!!

Vuoden 2017 science fiction ja fantasiakirjallisuuden merkittävimmästä häppeningistä, worldconista on äänestetty, koko päivä siitä on pöhisty ja onnesta hihkuttu, sillä worldcon 2017 eli

WORLDCON 75

järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 9.-13.8.2017!

Onnittelut bidin ahertajille ja lykkyä tykö tulevan conin vastaaville Saija Arolle, Crystal Huffille ja Jukka Halmeelle. Yritämme auttaa kukin kykymme mukaan urakassa, jotta ensimmäisestä suomalaisesta maailmanconista tulee paras mahdollinen kokemus.

Worldcon 75 kotisivu on avattu ja kunniavieraat on julkaistu. Mukana ovat John-Henri Holmberg, Nalo Hopkinson, Johanna Sinisalo, Claire Wending ja Walter Jon Williams. Mutta eihän se tähän tietenkään jää, vaan eiköhän tuolla conissa tulla näkemään melkoinen määrä tämän hetken genren tunnettuja ja tuntemattomiakin tekijöitä ja fandomia. Toiveissa on että pohjoismaiden ohella maailma on todellakin edustettuna monipuolisesti. Ei muuta kuin jäsenyyksiä hankkimaan.

En edes osaa sanoa kuinka iloinen olen tänään. Voin vain kuvitella mitkä tunnelmat ovat olleet bidiläisillä Spokanessa laskennan jälkeen. Helsinki voitti kerralla ykkösäänillä (52%)  ja sai ääniä pyöreästi viitisensataa enemmän kuin voimakkain kilpakumppaninsa Washington. Maailma ilmaisi mielipiteensä selkeästi.


Paljon onnea Helsinki, Suomi ja me. Nyt työ alkaa.3 kommenttia:

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...