sunnuntai 17. elokuuta 2014

George R.R. Martin Archipelaconiin

Toukokuussa tulikin jo blogattua ensi vuonna 25.-28.6. Maarianhaminassa järjestettävästä Archipelaconista, joka on kansainvälinen ja maksullinen con vaihtoehtona Finnconittomalle ja Åconittomalle vuodelle.

Archipelaconin kotisivuilla ilmoitettiin tänään George R.R. Martinin saapuvan kolmanneksi kunniavieraaksi suomalaisen Johanna Sinisalon ja ruotsalaisen Karin Tidbeckin seuraan. Martin vieraili Suomessa aiemmin 2009, jolloin hän oli Finnconin kunniavieras. Jos silloin ei ollut mahdollisuutta tavata kirjailijaa, niin nytpä sitten avautuu uusi tilaisuus ilman, että tarvitsee ulkomaille matkustaa. Itse olen nähnyt Martinin useissa coneissa, mm. täällä parhaillaan meneillä olevassa Lonconissa, mutta odotan silti innoissani kirjailijan saapumista Ahvenanmaalle.

Martin on kesän haastatteluissa ilmoittanut jättävänsä tänä syksynä reissaamista vähemmälle, että ehtisi saada The Winds of Winterin valmiiksi alkuvuodesta. Ehkä Suomi-vierailu on hyvä merkki siitä, että hän todellakin uskoo saavansa valmista jälkeä ennen touko- ja kesäkuun matkojaan. Ensi vuonna uutta kirjaa ei välttämättä vielä nähdä painettuna, mutta 2016 varmastikin.

Kannattaa vierailla Archipelaconin sivuilla ja liittyä menoon mukaan.


6 kommenttia:

 1. Upeaa! Olin kyllä Finnconissa kyseisenä vuonna, mutta en silloin vielä tiennyt kuka George R. R. Martin oli... Et arvaakaan kuinka paljon harmitti näin jälkikäteen! Mutta hienoa, että saan uuden tilaisuuden nähdä hänet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipa tässä mieleen, että sinä varmaan con-veteraanina tiedät kuinka ajoissa pitää olla liikkeellä lippujen/membershipin kanssa. Neuvoja? :)

   Poista
  2. Kannattaa hankkia mahdollisimman varhain, jos tiedät lähteväsi. Hyvin Alandicaan ilmeisesti mahtuu porukkaa, mutta jokin raja jäsenmäärässä kuiten taitaa olla. Conimaksu on 30€ ja alle 26-vuotiaille 10€ ja maksun voi suorittaa Archipelaconin sivun linkin kautta.

   Poista
 2. Ehkä sain juuri syyn harkita Archipelaconiin menoa :D

  VastaaPoista
 3. Ostin jo lipun :D En sitten suunnitelmista huolimatta lähtenytkään Lonconiin, kun tuli rahallisia esteitä. Archipelacon ei kuitenkaan ihan samalla tavalla taida kukkaroa kuluttaa ainakaan pääsymaksun osalta :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...