torstai 15. elokuuta 2013

Murhamystiikkaa - okkulttisia etsivätarinoita -antologian rahoituskeräys

Huomasin Teron Partial Recall -blogin kautta, että kotimaiselle Murhamystiikkaa - okkulttisia etsivätarinoita -novelliantologialle haetaan yhteisörahoitusta nettikeräyksen kautta. Tarkoituksena on kerätä varat vähintään kirjan painatuskuluihin sekä muihin välttämättömimpiin kuluihin. Kirjan olisi tarkoitus ilmestyä myös sähköisenä versiona. Kokonaistavoitteena on, että myös kirjailijat saisivat palkkiot novelleistaan.

Tämä on mielenkiintoinen tapa rahoittaa uusia painosmäärältään vähäisiä teoksia, sitouttaa mahdolliset lukijat jo etukäteen hankkimaan kirjan. Samalla voi ostaa (saada vastikkeeksi) itselleen vaikka omistuksen tai kiitokset, jos sattuu lompakon pohjalla olemaan ylimääräisiä saturaisia. Keräys on voimassa syyskuun loppuun saakka.

Murhamystiikkaa - okkulttisia etsivätarinoita vaikuttaa aihepiiriltään sen verran kiinnostavalta, että vaikka en ole antologioiden suosija, niin päätin osallistua mesenointiin sekä ekirjan että paperiversion verran. Ostanhan muutenkin suurimman osan kirjoistani joka tapauksessa, usein kylläkin vasta ilmestymisen jälkeen, mutta ennakkotilauksetkin ovat hyvin tuttuja. Tämän tyylinen joukkorahoitus muistuttaa hieman on-demand -painatusta, mistä voi olla montaa mieltä, mutta jos kirjailijat kokevat, että ratkaisu on heille ihan ok saada tuotoksiaan esille, niin sitä voinee kannattaa. Ja onhan tässä jonkin sortin yhteisöllisyyden tunnetta mukana. Toivottavasti keräystavoite onnistuu ja saamme teoksen luettavaksi tammikuun puolessa välissä.

Tarkempia tietoja keräyksestä, summista ja kirjan sisällöstä löytyy tämän linkin kautta.

Keräyssivulta ja YouTubesta löytyvä antologian esittelyvideo tarinakatkelmineen.2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta! Voisin myös harkita osallistumista, sen verran kiehtovalta kuulostaa kirjan aihekin.

    VastaaPoista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...