maanantai 13. syyskuuta 2010

Lisää HBO:n Game of Thrones -sarjasta

Tulen ja jään laulu -faneilla on ollut tänään taas melkoisen vilkas päivä, jos sattuu olemaan kiinnostunut tulevasta tv-sarjasta. HBO antoi katsottavaksi uutta materiaalia. Ensinnäkin In Production -videon, jossa voi nähdä kuvausten kulissien taakse.

In Production

Lisäksi saimme uuden teaserin nimeltä Raven, joka on hienosti toteutettu. Parempi kuin ensimmäinen teaser.

Raven

Ainoa mikä vähän tökki kaiken ilon keskellä oli promokuva Daenerysista. Emilia Clarke on kaunis tyttö, mutta tumma. Ja se näkyy tuossa kuvassa hieman epärealistisena. Toivon, että liikkuvassa kuvassa värit näyttävät paremmalta.

In Product -videosta on pysätyskuvia Tulen ja jään laulu -sivuston kuvagalleriassa, ja huomattakoon, että nyt näimme välähdykset myös mm. kuningas Robertista ja Cerseistäkin. On siellä joukossa Tyrion, Pikkusormi, Sansa, Arya, Catelyn ja Brankin... tosin Jaime puuttui.

1 kommentti:

 1. Vuodatuksesta kopioidut kommentit:

  Jasca kirjoitti 23.09.2010 - 18:29
  Minusta nuo teaserit ja kuvagallerian otokset näyttävät todella lupaavilta. Ainut, mikä hieman harmittaa, on kuninkaankaartin varusteissa otetut vapaudet, eli hieman turhan fantsu kypärä ja valkoisen värin puuttuminen varusteista.

  Mitä tulee Daenerysiin, niin Tamzin Merchant olisi ollut mielestäni tätä uutta parempi valinta - hän ei ollut ihan perinteisen kaunis, vaan juuri sellainen epätavallisella tavalla viehättävä, millaisena minä Danyn kuvittelin. Tämä Clarke on mielestäni liian "klassisen kaunis".

  Mark Addy on ainakin ulkoiselta habitukseltaan ihan loistava Robert.

  Raija kirjoitti 23.09.2010 - 19:17
  Kuninkaankaartilaisilla on kuulemma valkoiset viitat, vaikka tuossa In Production -pätkässä niitä ei näykään, jos se tieto yhtään helpottaa :)

  Tamzin oli oikean tyyppinen ulkoisesti, mutta en ollut/ole vakuuttunut hänen osaamisestaan näyttelijänä. Olen kyllä sen verran paatoksellinen targaryenisti, että meikäläistä on vaikea saada tyytyväiseksi millään näyttelijävalinnalla. Oma mielikuva on paras.

  VastaaPoista

Kommentit ovat iloinen yllätys!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...